Etiquetes

, , , ,

Us recordem que el dia 23 de novembre a les 17h celebrarem l’Assemblea General Ordinària del Fòrum Català d’Atenció Primària.

Convocatòria:

23 de novembre a les 17h

Auditori del Campus de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), seu Ciutadella (pendent de confirmar si serà a l’auditori o a una aula adjacent)

c/ Ramon Trias Fargas, 25-27

Ordre del dia

Un dels punts de l’ordre del dia és l’anàlisi de com veuen els nostres socis i sòcies la situació de l’atenció primària en aquest temps post-pandèmia. Per això, hem preparat una petita enquesta que agrairem que contestis. En aquest enllaç hi podràs accedir.

L’assemblea està oberta als amics i amigues que ho desitgin. 

A continuació, a les 19h, tindrem l’honor de comptar amb Beatriz González López-Valcárcel, economista de la salut, catedràtica i professora emèrita de la Universidad de las Palmas, per parlar de la “Importància de l’Atenció Primària en els sistemes sanitaris públics: present i futur”. Us podeu inscriure a la conferència de forma gratuïta en aquest enllaç

L’acte tindrà el següent programa:

17 h.  Assemblea General Ordinària de sòcies i socis. Oberta a totes les persones interessades, sòcies i no sòcies.

18,30 h. Pausa i refrigeri

19 h. Conferència a càrrec de Beatriz González López-Valcárcel: “Importància de l’Atenció Primària en els sistemes sanitaris públics: present i futur”

20,30 hCloenda

Desitgem que ens acompanyeu amb la vostra presència i participació!