Etiquetes

, , , ,

El III (pre)acord signat per la direcció de l’ICS i la Mesa Sectorial ha generat encara més malestar de l’existent per la manca de reconeixement professional i econòmic a les tasques que realitzen infermeres, administratives, TCAI, treballadores socials i altres col·lectius.

Per manifestar el rebuig i reclamar una retirada de l’actual document i la renegociació del seu contingut, els sindicats CATAC-CTSSOM INTERSINDICALSOM SANITATINTERSINDICAL I CGT han anunciat una vaga de tot el personal estatutari i en formació de tots els centres, serveis i establiments sanitaris de l’ICS, per als dies 12 i 13 de desembre.

Aquí es pot llegir l’Avís de la convocatòria unitària.

També el sindicat Infermeres de Catalunya convoca una vaga indefinida a partir del 12 de desembre per al personal d’infermeria de l’ICS i SISCAT.

Les aturades previstes tindran impacte en l’activitat assistencial i moltes persones es poden veure afectades aquests dies. Diversos centres estan preparant fulletons per tal d’informar i demanar la comprensió i el suport de la ciutadania.

En aquest enllaç hi trobareu un escrit per entregar a la població informant dels motius de les mobiltzacions, seguint el model que ens han facilitat els companys del CAP Gòtic de Barcelona.