Etiquetes
ATENCIÓ: L’ENTRADA A LA SALA ES FARÀ PEL
CARRER SANT PERE MÉS ALT 59 BIS
La malaltia per COVID persistent, que afecta milers de persones, suposa un repte per als sistemes sanitaris. Ens trobem davant d’una nova realitat que no ha estat reconeguda i definida per l’OMS fins l’octubre del 2021 i sobre la qual planen grans incògnites. Com definir-la, quins són els millors abordatges? Persones afectades que s’estan organitzant participen en la caracterització de la malaltia i reivindiquen davant la societat i el sistema sanitari una resposta adequada a les seves necessitats.
De tot plegat en parlarem en un acte impulsat per Marea Blanca Catalunya, el FoCAP i els tres col·lectius de persones afectades que hi ha avui dia a Catalunya: Col·lectiu d’Afectades i Afectats persistents per la COVID-19, Mobilització Persistent de familiars i pacients de EM i CP i la Comissió COVID Persistent de la Plataforma per la defensa de la sanitat pública del Baix Vallès. A més de les seves intervencions comptarem amb les de les metgesses Espe Martín, Gemma Torrell i Anna Berenguera, implicades en la recerca de la malaltia i en l’atenció a les persones afectades.
Perquè la COVID persistent ens interpel·la a totes, i les persones afectades hi tenen molt a dir, s’exposaran diferents aspectes i visions amb l’objectiu de promoure el diàleg i avançar cap a un major reconeixement de la malaltia i una millor atenció sanitària.
L’acte tindrà lloc el dia 4 de febrer de 11 a 13 h. en els local que cedeix el Col·lectiu Ronda de Barcelona, carrer de Trafalgar, 50.S’hi pot participar de manera presencial o seguir-lo en streaming. Per a les dues modalitats, cal fer inscripció.

Retroenllaç: Memòries de pandèmia | FoCAP