Etiquetes

Ja tenim les guanyadors del primer concurs literari de relats breus Els diaris de l’Atenció Primària!

De ben segur que narrar les vostres experiències ha suposat un gran esforç, però esperem que hagi estat també un suport per pensar i reflexionar les vides viscudes a les vostres consultes. Agraïm la riquesa dels relats presentats a totes les persones que han volgut participar en aquesta primera experiència literària. Pel jurat, integrat per Elisenda Flo, Elena Serrano, Edurne Zabaleta, Miquel Reguant, Èlia Pons i Laia Fàbegras, també ha estat difícil escollir, d’entre totes les històries, les mereixedores de ser guardonades.

Tanmateix, tenim veredicte!

En aquesta primera edició del concurs Els diaris de l’Atenció Primària, el primer premi, guanyador d’un curs trimestral al Laboratori de Lletres, és pel relat que porta per títol “Los martes” obra de Claudia Rodríguez Sánchez.

El segon premi, guardonat amb un taller píndola de la mateixa escola d’escriptura, és pel relat que porta per títol “Intercanvi”, obra de Montserrat Verdú Arnal.   

Moltes felicitats a les dues!

Per altra banda, el jurat ha volgut destacar també tres obres de les presentades a concurs que no han pogut ser premiades però sí mereixedores d’un reconeixement especial.  Així, atorguen dues primeres mencions pels relats “A l’altre banda de la taula” de Isabel Buezo i Reina i “Navegantes” de María Almazán Gómez; i una tercera menció pel relat “Vente sin cita” de  Laura Piñero Herrera.

En les properes setmanes anunciarem la data proposada per fer la presentació i lectura dels cinc relats guardonats així com l’enllaç on podreu trobar tots els relats presentats a concurs.

Moltes gràcies! Salut i llarga vida als diaris de l’Atenció Primària!