Etiquetes

, ,

Per a nosaltres, complir 10 anys és motiu de joia i satisfacció i ho volem celebrar de debò. Ho farem el dia 4 de juny en un acte en el qual tenim l’honor de comptar amb la presència de Iona Heath que ha tingut la generositat de voler-nos acompanyar en un dia tan important.

Iona Heath és metgessa generalista al Regne Unit, expresidenta del Royal College of General Practitioners i del comitè d’ètica del British Medical Journal i una de les principals referents viva de la medicina de família. És autora del llibre Ajudar a morir i d’articles i conferències sobre els excessos de la medicina, el perill del sobrediagnòstic i el sobretractament. D’ella en destacaríem la profunda visió humanista de l’atenció primària i el seu treball per recuperar allò que és essencial en el nostre dia a dia com és la comprensió del patiment humà i la convivència amb la incertesa de la vida. Heath posa al descobert els límits i els riscos de la medicina basada en l’evidència i en les proves i defensa la pràctica basada en valors i centrada en el pacient. Seva és la frase «En la societat contemporània la supèrbia i l’ambició de la ciència biomèdica són les principals responsables de la negació perillosa i nociva de la mort».

El juliol de l’any passat, ja vam tenir l’ocasió de conversar amb Iona Heath en una trobada que vam enregistrar i que es pot escoltar en aquest link .

L’acte tindrà el següent programa:

17,30 h.  Assemblea General Ordinària de sòcies i socis. Oberta a totes les persones interessades, sòcies i no sòcies

18,30 h.  Homenatge al FoCAP.  Intervenció a càrrec de Nani Vall-llosera, presidenta del FoCAP

19 h. Conferència de Iona Heath: “Centralitat de l’Atenció Primària avui i demà”

20,30 h. Cloenda i refrigeri

Lloc: Sala d’actes del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Catalunya. Carrer Pujades, 350 tercera planta. Barcelona

Per raons organitzatives preguem confirmació d’assistència aquí

Hi haurà servei de traducció simultània.