Etiquetes

, , , ,

El divendres passat es va donar el tret de sortida de la campanya DONEM VIDA A L’ATENCIÓ PRIMÀRIA, DONEM VIDA A LES PERSONES, amb l’auditori de Calàbria 66 pràcticament ple. Activistes en defensa de la sanitat pública, membres d’entitats ciutadanes i treballadors de la sanitat varem coincidir en la rellevància de l’Atenció Primària per a la salut de la població i la necessitat d’unir forces per evitar que segueixi el seu desballestament.

Hi va haver coincidència en el diagnòstic de gravetat de la situació i en les demandes que a partir d’ara estaran presents en totes les activitats en defensa d’una SANITAT PÚBLICA, UNIVERSAL, PRIMARISTA I DE QUALITAT.

A cada CAP, barri o poble hem d’aixecar la veu i dir prou al desmantellament de l’atenció primària i a les condicions de treball indignes dels seus professionals. Ho podem fer de moltes maneres, tal com es va proposar a l’acte: concentracions i taules informatives a les portes dels CAPs, xerrades als barris, presentació de mocions a ajuntaments i districtes, recollida de signatures, … i tot allò que sorgeixi a cada lloc. I sempre que sigui possible, establir contacte entre entitats veïnals i altres amb treballadors dels CAP per conèixer les realitats i acordar accions conjuntes. Juntes tenim més força.

 

 

 

 

 

 

 

Fer facilitar la tasca informativa i reivindicativa hem elaborat aquest fulletó i uns punts de llibre que podeu demanar-nos a les entitats organitzadores i també els podeu imprimir pel vostre compte. Els trobareu en aquest enllaç:

https://www.dropbox.com/sh/f51dvorkp48ey4m/AAAaR8tXjJiWe0w9yDY9bC1Oa?dl=0