Etiquetes

, , , , , ,

Després de la jornada Reconstruïm l’Atenció Primària  del dia 27 de gener en la que es va presentar i debatre el document “Marea blanca Catalunya per la defensa d’un sistema  sanitari primarista“, estem de nou emplaçats a trobar-nos per compartir reflexions i buscar punts de confluència entre els diferents moviments per la defensa del Sistema Públic de Salut. Es partirà del punt 7 del mateix document que tracta sobre Estratègies de lluita per un sistema sanitari primarista.

La trobada serà el proper divendres dia 23 de 17,30 a 21 h. a La torre de la Sagrera, carrer Berenguer de Palou 64-66, Barcelona
 

Tal com es diu al blog de Marea: “Ens volem reunir i començar a planejar estratègies, programar accions….. aprofitant els nostres recursos i virtuts, i aprofundir en una lluita que portem temps en ella. Haurem de ser-hi tots: moviments socials, associacions de veïns i veïnes, plataformes locals, assemblees de treballadors, sindicats, col.lectius de professionals…. tots amb un mateix objectiu: un sistema sanitari públic primarista”.

L’Atenció Primària està en veritable risc d’extinció, sotmesa a greus amenaces per part del propi sistema. Per això, sòcies i socis de FoCAP, companyes i companys d’altres entitats professionals i també els qui encara no esteu organitzats, us hi esperem.