Etiquetes

, , ,

current-1791857__340Sabrina Piras es pregunta què hagués passat amb la seva malaltia si no fos per la insistència de la SEVA doctora de primària:

Mesos sense saber que tenia un càncer per culpa de l’exclusió sanitària

 

Ho hem dit moltes vegades “ens costa tant explicar què es l’atenció primària!”. Ens costa explicar-ho als polítics, als periodistes i a sectors de la població que no la utilitzen, que van directament a l’atenció especialitzada.

Però, que poc ens consta explicar què fa la primària a les persones que atenem, elles saben qui som i què fem, i ho expliquen tan bé!!!. Tant bé com la Sabrina Piras que “encara es pregunta si estaria viva si no hagués estat per la seva metgessa de capçalera” del Centre d’Atenció Primària Gòtic”. Sabrina, que va ser visitada per una metgessa de primària que va atendre la seva necessitat sense preocupar-se de la seva situació administrativa, que la va derivar a l’hospital d’urgències perquè va sospitar que quelcom important estava passant, i que la va contactar en veure que no tenia notícies d’ella. Una metgessa que es va preocupar per la seva salut i que la va acompanyar en aquest procés ple d’entrebancs, traves i exclusió administrativa.

Que fàcil és explicar el què és i fa l’atenció primària en el seu dia a dia quan es coneix. Gràcies !!!

Foto: pixabay

Anuncis