Etiquetes

, ,

foaapEl divendres 13 de gener es va constituir el “Foro Andaluz de Atención Primaria ( FoAAP)”, una vegada aprovats els estatuts i formada la Junta Directiva amb el Pablo Simon com a president. Es tracta d’una associació de professionals sanitaris de l’Atenció Primària d’Andalusia disposada a defensar una atenció primària forta, que realment sigui la columna vertebral del sistema.

El trobareu a https://twitter.com/fo_aap

i aquí els fines-del-foro-andaluz-de-atencion-primaria.

Ens satisfà enormement saber que l’AP andalusa té inquietud i qüestiona la situació actual en la que estem immersos tots per les inacceptables retallades que estem patim, la mercantilització de la sanitat i el debilitament progressiu de la primària. Han nascut amb molta força, doncs ens consta que el grup de professionals que componen el FoAAP és nombrós i abasta diferents grups de professionals: treballadores socials, infermeres i metgesses. També sabem que la saba nova, els residents de medicina de família, hi és present.

Necessitem entitats com el FoAAP arreu, per tal de continuar sensibilitzant consciències, ser una veu crítica entre els professionals, polítics i ciutadans i aportar una mirada que visualitzi les línies per on hauria d’anar el futur de l’Atenció Primària.

Des del FoCAP volem felicitar-los perquè sabem tot el que costa constituir una associació com aquesta, que aglutina persones en torn uns objectius de manera totalment altruista. I també en posem a la seva disposició per treballar junts en el que calgui.

Anuncis