Etiquetes

, , , , ,

sergio-minueEl proper dijous dia 19 de gener tindrem el goig de poder comptar amb la participació de Sergio Minué en una sessió oberta del FoCAP.

Sergio Minué és metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària, professor a l’Escola Andalusa de Salut Pública de Granada i autor del blog El Gerente De Mediado. En els seus escrits i conferències és un ferm defensor de l’Atenció Primària de Salut, ens dóna una anàlisi profunda dels problemes i tensions que està vivint en els últims anys i no deixa de ser crític amb els professionals quan creu que tenim una actitud passiva davant el desmantellament del sistema.

Amb ell farem una sessió de debat sobre temes crucials que envolten la nostra atenció primària:

Els atributs clàssics de l’AP, mantenen la seva validesa i actualitat?

Com hem d’entendre avui l’accessibilitat tenint en compte la incorporació de les tecnologies de la informació i la demanda de serveis immediats que fa la ciutadania? Hem de facilitar una accessibilitat de 24 hores al dia?

Quin valor té, en termes de resultats clínics, la longitudinalitat en un sistema dominat per l’especialització, els programes de crònics i l’estratificació dels pacients? Hem de seguir sent la porta d’entrada al sistema?

Hem de seguir defensant una AP amb les seves característiques clàssiques? Què ens diu l’evidència recent?

Aquestes i altres coses les parlarem el dia 19 de 6 a 8 de la tarda a la CAMFIC (Carrer Diputació 316)

Hi sou especialment convidats tots els socis i sòcies. No cal inscripció.

Anuncis