Etiquetes

, , , ,

0002

El proper dissabte 19 de novembre a les 17.30 diferents moviments socials, entre ells la Marea Blanca de Catalunya així com sindicats, convoquen una manifestació sota el lema #EsPotFerAra  reclamant #unspressupostossocials .
Sabem que els condicionants socials són importants per a la salut de les persones. La pobresa, l’atur, la precarietat laboral, la manca d’habitatge, la pobresa energètica, els dèficits educatius, la mala alimentació o la marginació social, entre altres, són causa de mala salut física, de mortalitat prematura, de patiment emocional i d’injustes desigualtats en salut. Els governs i les administracions públiques poden fer polítiques de protecció social que contrarestin les dures condicions de vida d’una part important de la població, i que millorin els seus condicionants de salut. El Parlament de Catalunya ja ha votat de manera unànime una resolució davant la situació d’emergència social que es pateix. Però calen decisions polítiques i dotacions pressupostàries per portar-les a terme.
El FoCAP vol sumar-se a les veus que reclamen uns pressupostos socials i entre altres mesures, la reversió de les retallades del sistema de salut.

Anuncis