Etiquetes

, ,

dragonfly-1729157_960_720No fa gaire vam publicar un post on reflexionàvem sobre la importància dels conflictes d’interès en la nostra pràctica diària i aclaríem alguns conceptes sobre aquesta qüestió. Malgrat que els conflictes d’interès exerceixen una influència innegable en la nostra prescripció i la nostra pràctica clínica, pocs professionals solen declarar-los i, en cas de fer-ho, habitualment se centren només en la vinculació que tenen amb la indústria farmacèutica. Per aquest motiu bona part de les declaracions són incompletes.

Des del FoCAP hem volgut fer públics els conflictes d’interès dels membres de la junta. Creiem que es tracta d’un exercici necessari de transparència i confiança cap als nostres socis/es i lectors/es i esperem que ajudi a donar la visibilitat que mereix aquest tema, massa infravalorat dins de la pròpia comunitat científica.

A partir d’ara podreu trobar les declaracions de conflictes d’interès de totes les persones de la junta del FoCAP a l’apartat de “Junta directiva” de la pestanya “Nosaltres” del nostre blog.

Fotografia: Pixabay