Etiquetes

, , , , ,

Hem convocat la propera ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA per al proper dia 7 de novembre a les 19,30h. a la seu de CAMFIC. Carrer Diputació 316, Barcelona.

Convocatoria-ago-7-11-16. Ordre del dia

Un punt destacat de l’ordre del dia és la RENOVACIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA. Ara fa sis anys de la constitució legal del FoCAP i de l’elecció de la primera junta directiva. Durant aquests anys hi ha hagut algunes persones que han deixat de formar-ne part i se n’han incorporat d’altres. Alguns dels membres que han seguit des de l’inici, ara han d’abandonar la junta per criteris establerts en els estatuts, que no permeten la permanència més de sis anys consecutius. Per aquesta raó tres persones han de deixar els seus llocs per donar pas a noves incorporacions.

El FoCAP és una entitat viva, activa, de totes les professionals que treballem a l’atenció primària. Amb la nostra veu, expressada en els blocs que impulsem (focap, diaris de trinxera i més enllà de la clínica) opinem sobre els assumptes propis de l’atenció primària, des de decisions polítiques fins a qüestions organitzatives. Sempre en la línia de promoure i defensar una atenció primària de qualitat, equitativa i segura que sigui la base del sistema públic de salut.

Ni la situació de partida, ni la que ens trobem després de 5 anys de retallades, és favorable a l’atenció primària. Per contra, en aquests últims anys, ha empitjorat la seva participació en el sistema, hem vist com els recursos i les nostres condicions de treball s’han deteriorat fins a nivells inacceptables.

Per tot això, cal que el FoCAP sigui una organització forta, vinculada als professionals i amb capacitat d’influir en les esferes de decisió. Per això, cal que tinguem una junta potent, representativa i amb ganes de consolidar allò que hem fet fins ara i d’endegar nous projectes. Per això, cal que hi hagi noves incorporacions, noves persones.

Fem una crida a tots els socis i sòcies de ple dret a què considereu formar part de la nova junta i a què assistiu a l’assemblea del proper dia 7 de novembre. I convidem a la resta de socis i sòcies adherits, amics i amigues, a incorporar-vos activament i vingueu també a l’assemblea.

Les persones interessades poden comunicar-ho amb antelació per correu-e (focap2009@gmail.com) o fer-ho saber en la mateixa assemblea.