Etiquetes

,

Nani Vall-llossera, nova presidenta del FoCAP

Nani Vall-llossera, nova presidenta del FoCAP

“L’atenció primària només seguirà sent important si els professionals seguim fent coses importants per als pacients”. Amb les paraules que va pronunciar en acceptar la presidència del FoCAP, Nani Vall-llossera va fer tota una declaració d’intencions. En l’assemblea general del passat dijous 3 de novembre, la nova presidenta va fer un discurs en què exposa els motius pels quals l’atenció primària és política i que fan que el FoCAP segueixi sent necessari. 

Nani Vall-llossera és metgessa de família al CAP Bon Pastor i en la junta, parcialment renovada, l’acompanyaran com a vice-presidenta la Mari Luz Talavera, infermera, i la Gemma Torrell, metgessa de família, com a tresorera. Meritxell Sánchez-Amat seguirà ocupant la secretaria.

La nova junta enceta una etapa en què vol seguir generant reflexió entre els professionals d’atenció primària, els polítics i la societat en general, sobre la necessitat d’una atenció primària forta que permeti millorar els resultats en salut i l’eficiència del sistema.

Us deixem el discurs complet  d’acceptació de la presidència  de Nani Vall-llossera, un text preciós que va tocar el cor i l’orgull professional dels assistents a l’assemblea.

Immediatament després ha presentat una declaració de conflictes_d’interès que demana que es faci pública.