Etiquetes

, , ,

cartell-14-i-15-nov-2015-bLa Coordinadora en defensa de la Sanitat Publica de Mataró i el Maresme i Marea Blanca de Catalunya han organitzat un seguir d’actes per protestar per  les decisions del Departament de Salut sobre l’Hospital de Sant Jaume, que presta atenció sòciosanitària i la intervenció del Consorci Sanitari del Maresme.  Decisions que poden suposar una disminució de serveis i una posterior privatització d’alguns d’ells.

La Coordinadora denuncia que:

  • l’Hospital d’aguts continua amb una unitat sencera buida (40 llits), mentre s’apilen malalts a l’Hospital de dia, vulnerant els drets més elementals dels malalts.
  • Es realitzen converses amb empreses privades amb ànim de lucre, algunes de les quals amb un currículum de dubtosa qualitat assistencial, per avaluar la seva capacitat d’assumir serveis sociosanitaris.
  • Es deriven pacients a empreses privades i es mantenen llits buits a l’Hospital de Sant Jaume, creant volgudament una manca d’ingressos als hospitals públics.
  • El CatSalut encara no ha presentat el Pla Director ni ha creat la comissió de seguiment que ha de consensuar el seu contingut, les accions de planificació i el seu finançament.