Etiquetes

, , , , ,

cartell (2)-2Aquesta setmana, entre el 17 i el 19 de juny, s’esdevindrà el Ple Parlamentari monogràfic de salut que van sol.licitar el passat mes d’abril el PSC, ICV-EUiA, C’s  i la CUP. Dimecres 17 s’iniciarà el debat sobre el sistema públic de salut, obrint el torn de paraules els grups que l’han promogut. La cambra debatrà i votarà les resolucions del debat divendres 19 al migdia.

La mesa del Parlament no ha acceptat la participació d’entitats professionals i ciutadanes tal com proposaven els grups sol.licitants. Per aquest motiu, el dimarts 16 tindrà lloc en el mateix Parlament el debat Open Salut. Organitzacions i entitats de diferent orígen que tenen l’objectiu comú de defensar una sanitat de qualitat per a tothom, i entre les que es trsanitat1okoba el  FoCAP, exposarem les nostres opinions i propostes als membres de tots els grups parlamentaris que assisteixin. Esperem que els diferents grups manifestin tant interès con han expressat per reunir-se amb gerents i alts càrrecs de consorcis i hospitals concertats.

A més, s’han organitzat actes de protesta i sensibilització pels propers dies i s’ha redactat  un Manifest: La nostra salut o el seu negoci. Esperem poder continuar defensat la nostra sanitat no només amb la nostra feina diària sinó també sortint al carrer en ocasions crucials com aquesta.

Us hi esperem !

 

.