Etiquetes

,

AtencioPrimaria_Nani_FINALPerquè més enllà de la clínica, a l’atenció primària hi ha tot un món de coses que influeixen en la qualitat de la nostra atenció, avui neix aquest blog en què volem generar debat, aportar idees, eines i arguments sobre aquests altres aspectes que també formen part de l’atenció sanitària que donem als ciutadans. Per això, amb una periodicitat mensual, publicarem un post que convidarà a parlar de com ens organitzem, com orientem l’atenció, com acostumem els pacients…, amb l’objectiu de millorar el servei que donem en benefici de la salut de les persones. Us convidem a portar-ho als vostres equips.

Al primer post del blog donem més detalls d’aquest nou espai i convidem a omplir una enquesta que volem que ens ajudi a tenir una fotografia de la percepció dels professionals sobre aquests altres aspectes de la nostra tasca diària.

Més enllà de la clínica
s’uneix als Diaris de trinxera, que va començar avui fa tot just 3 anys, i a aquest mateix blog del FoCAP, que des de 2009 vol contribuir al debat i a la millora de l’atenció primària al servei de la salut dels ciutadans.