Etiquetes

, , ,

Segueixes el FoCAP? El coneixen els teus companys i companyes de l’equip? Voldries que arribés a més gent?

Aquesta és la teva! Amb la sessió FoCAP al CAP volem fer un pas més i acostar-nos als centres de salut per arribar a professionals que potser no han sentit a parlar del FoCAP o bé que no saben ben bé què és. Per això us demanem la vostra col·laboració per a presentar la sessió als vostres equips i a d’altres equips del vostre entorn proper, perquè quan algú conegut ens parla d’alguna cosa ens genera confiança i hi parem més atenció. La idea és buscar una estona al migdia a fi de reunir al màxim de membres de l’equip possible, de tots els col·lectius, i fer la presentació. Hem mirat que fos àgil i amena.

Teniu també a la vostra disposició un guió, a mode de manual d’instruccions, que fa una breu explicació de la història, motivacions i activitats del FoCAP i conté les diapositives amb les notes corresponents a fi que pogueu preparar la sessió.

Us agrairem que si feu la presentació, ens ho comuniqueu a focap2009@gmail.com, per saber quina difusió se’n fa i quina rebuda té. Per a qualsevol problema tècnic amb la presentació, també podeu posar-vos en contacte a través del mateix correu.

Sessió FoCAP al CAP en ppt

Sessió FoCAP al CAP en pptx

Guió de la presentació FoCAP al CAP