Etiquetes

, , , , ,

Veïns i veïnes de Mataró dels barris de Rocafonda i El Palau segueixen ocupant el CAP, ja hi han dormit 30 nits, en defensa de més personal i millores en l’assistència. Han dirigit al Conseller Ruiz la 13ª carta i segons diuen no han tingut cap resposta. Ens fem ressò de l’escrit que ens han fet arribar, de l’última carta dirigida a Boi Ruiz per les Associacions de Veïns i la dels  Carta 6è Esc Rocafondaalumnes de 6è de primària de l’escola Rocafonda.

 ” És cert que les negociacions amb l’ICS i el Cat Salut, sembla que van per bon camí, però a la realitat són contradictòries, a vegades enganyoses i, per ara, encara no s’apliquen. Davant d’aquesta situació, com que ens sentim amb força, l’assemblea veïnal decidí de seguir ocupant el CAP fins al dia 11, que hi haurà noves negociacions, amb l’esperança que, per fi! tinguem uns bons i reals resultats!

 Mentre continuem amb molt20140117_0853_manifestacio_caps_1431072373a activitat i molta riquesa de relació veïnal!

 Us convidem a tot el que fem, són activitats obertes! Sereu molt benvinguts i reforçareu la nostra lluita!

 També us agraïrem que difongueu la nostra acció, i… mireu què passa al vostre CAP… potser us adonareu, com nosaltres, que hi han fet una bona retallada!

 

Anuncis