Etiquetes

, ,

https://www.comb.cat/cat/colegi/eleccions/imatges/elections.jpgEl proper 12 de febrer tindrà lloc les eleccions de la Junta de Govern i l’Assemblea de Compromissaris del Col.legi Oficial de Metges de Barcelona. Els professionals de la medicina, i per tant, els nostres representants oficials com són els col.legis, tenim responsabilitats envers la societat, en la mesura que som els principals agents en els serveis de salut. En aquests moments de convulsió sanitària i social, en que els governs estan aplicant polítiques unilaterals, sense consens social ni professional, cal que els metges puguem tenir un paper protagonista en la definició de les polítiques i al mateix temps defensem davant la societat el millor model sanitari.

En la votació del dia 12 tenim l’oportunitat de triar entre dues candidatures que representen models de col.legi diferents i també polítiques sanitàries diferents.
En els respectius enllaços hi pots veure les persones i els programes:

http://joangene.cat/
http://www.padros2014.cat/

El FoCAP estem per la implicació i compromís professional individual i col.lectiu, estem per un col.legi al servei dels metges i metgesses que faci de la defensa de la salut  la seva bandera

Mira, informa’t i participa. Ens hi va molt.

Nota: Envia el vot per correu abans del dia 6 o ves personalment a la seu del COMB el mateix dia 12 fins a les 8 del vespre.

Anuncis