Etiquetes

, , , , ,

vNLjZudARlQYLmE-556x313-noPad L’any que ve hi ha eleccions al Col.legi de Metges de Barcelona. Des de fa molts anys les eleccions per triar la junta del col.legi passen una mica desapercebudes per a molts metges i metgesses O hi ha poc interès. El resultat és que hi acostuma a haver una pobre participació. Molts metges poden pensar que el col.legi és cosa d’uns quants, que no s’hi senten representats, que fins i tot no li veuen massa utilitat, sobre tot per als qui només fan activitat professional en el sistema públic. La qüestió, però, és que els col.legis de metges, d’infermers o de treballadors socials, ara per ara, són d’adscripció obligada per a qualsevol tipus d’exercici professional i són els nostres representants oficials davant moltes instàncies.

En moments de canvis com l’actual, entenem que més que mai cal procurar una major qualitat democràtica de les entitats que ens representen. És per això que ens fem ressò del la petició de vot electrònic per a les propers eleccions. Tècnicament és possible i pot augmentar la participació i la implicació en l’elecció de la Junta i en el funcionament del Col.legi que hauria de representar a tots els metges i metgesses.

Pots fer arribar la teva petició a través de:

 http://www.change.org/es/peticiones/a-la-junta-del-col-legi-de-metges-de-barcelona-a-properes-eleccions-generals-votació-sigui-presencial-o-vot-electrònic?utm_campaign=new_signature&utm_medium=email&utm_source=signature_receipt#

Anuncis