Etiquetes

,

mans1[1]

Si treballes a l’atenció primària i tens ganes de participar al FoCAP, pots venir a les reunions mensuals que a partir d’ara són obertes a tothom

El FoCAP  el  formem infermeres, metgesses, treballadores socials, administratives, llevadores, en fi, qualsevol professional de l’atenció primària.

En aquest blog pots veure la nostra activitat: documents d’opinió, difusió d’iniciatives i material que pensem que és interessant, hem organitzat xerrades i seminaris, col·laborem amb altres entitats que volen una millor sanitat, vam promoure l’assemblea de treballadors i treballadores d’atenció primària, les nits de vetlla per la sanitat pública, entre moltes altres coses.

Per fer tot això cal gent, perquè tot ho fem de manera voluntària, sense cap gran estructura darrere, només amb la nostra força i il·lusió. Si t’engresca el projecte, una bona manera de conèixer-nos i participar és venint a les reunions que anirem anunciant mes a mes. Hi parlem dels temes d’actualitat en relació a l’atenció primària, de quines propostes podem fer, de les iniciatives que ja estan en marxa… T’hi esperem!

Si vols proposar tractar un tema en concret, fes-nos-el arribar a focap2009@gmail.com i l’inclourem a l’ordre del dia.

Propera reunió: Dilluns 16 de setembre a les 17h a la seu de la CAMFIC (C. Diputació 316)

Anuncis