Fa quatre anys que es van posar en marxa les juntes clíniques en l’àmbit de l’atenció primària de l’ICS (les dels hospitals ja feia anys que funcionaven). Enguany s’havien de convocar noves eleccions i per ara no s’ha fet. Les experiències en els diferents SAP han estat molt diverses.  És el moment de pensar sobre la seva trajectòria i d’opinar sobre la participació dels professionals en els òrgans de direcció de l’ICS. Amb aquest objectiu hem demanat al Dr. Francesc Borrell que ens donés la seva opinió, des de l’experiència de participació en la junta clínica de la SAP baix Llobregat centre i el consell d’administració.

Són les juntes clíniques un instrument per orientar l’ICS  en processos de millora assistencial a partir de les opinions dels professionals? Com s’hauria d’instrumentar la participació?

Diu el Dr. Borrell: “Les Juntes Clíniques poden ser un bon instrument de participació a condició de que els directius creguin en elles, i els professionals hi estiguin disposats a participar.”  LLegeix més: LA PARTICIPACIÓ DELS PROFESSIONALS ICS

 

Anuncis