Etiquetes

, , , ,

Boi Ruiz defensa el model de sistema nacional de salut per sobre del model de seguretat social. Amb aquest títol el Departament de Salut obre una nota de premsa publicada el 9 de maig.

L’impacte que tindrà el Real Decreto-ley de medidas sanitarias , si s’arriba aplicar, serà tan greu que fins i tot el conseller Ruiz, defensor del doble assegurament i de mesures de re-pagament s’hi manifesta en contra.

Celebrem aquest posicionament del conseller i demanem als professionals i entitats sanitàries que facin tot allò que estigui al seu abast per aturar el disbarat que suposa el Real Decreto-ley. I al conseller Ruiz li demanem que faci una “moratòria” en les seves mesures restrictives i les re-orienti tenint en compte les nombroses aportacions que s’han fet des de diversos àmbits socials i professionals per tal de mantenir el sistema públic de salut català de qualitat, equitatiu i sostenible. Li reiterem la nostra disposició (manifestada fa més d’un any i no escoltada) a parlar-ne sobre la base de les nostres propostes expressades en diversos documents, en especial en En temps de crisi, més Atenció Primària

Anuncis